Vrlo loše vijesti za Žižovića pred Borac

Stigli nalazi Bilbije

Vrlo loše vijesti za Žižovića pred Borac

Trener Zrinjskog Mladen Žižović primio je loše vijesti pred velo težak susret u Premijer ligi BiH protiv Borca. 

Njegov ofanzivac Nemanja Bilbija povrijeđen je i neće konkurisati za ovaj meč.

To je potvrdio UZV pregled kojem je Nemanja jutros bio podvrgnut nakon što se sinoć povrijedio u susretu protiv Radnika.

U pitanju je mikrouptura mišića lista lijeve noge zbog čega će morati pauzirati određeno vrijeme, a iz Zrinjskog su potvrdili kako ga neće biti protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići imaju samo četri boda iz uvodna tri kola i meč u Banja Luci će im biti od velikog značaja, a odsustvo Bilbije je svakako veliki hendikep.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Libo me racku i za bilbiju i za zrinjski
4 3
EdwinPol
Bilbija ne zeli igrati protiv Borca ! Isto ovo je radio kad je igrao za Sarajevo. Vidjet cete kako ce se magicno oporaviti za sljedece kolo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti