Edin Višća pred velikim transferom: Večera, pa ponuda na stolu

Želi ga velikan

Edin Višća pred velikim transferom: Večera, pa ponuda na stolu

M. Šljivak

Turski prvak Bašakšehir dobio je zanimljivu ponudu za Edina Višću.

Velikan iz Istanbula Fenerbahče silno želi angažovati 30-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine i gradskom rivalu su ponudili zanimljiv posao.

Fenerbahče je ponudio nepoznatu sumu novca, te igrače Deniza Turuča i Serdara Aziza, a Bašakšehir uz novac želi Ozana Tufana.

Obje strane su očigledno spremne za pregovore. Sam Višća je očigledno zainteresovan za prelazak u Fener, a dokaz tome je večera na kojoj je bio sa novim sportskim direktorom istanbulskog velikana Emreom Belezogluom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ne bi tako bilo nikakvo iznenađenja da Višća na kraju završi u Fenerbahčeu i izgledi za to su zaista ogromni.

Bh. fudbaler je devet godina član Bašakšehira. Sa ovim klubom je od drugoligaškog društva došao na tron Turske, a u 347 odigranih mečeva ima učinak od 100 golova i 98 asistencija.

Top Komentari

JointUnion87
100 golova i 98 asistencija. Kapa dolje frajeru.
8 2
Amarinho
Fenerbahçe velikan HAHHAHAHAHAHA
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti