Niko se neće sjećati utakmice Srbije i Turske
Foto - EPA

Očajan meč u Beogradu

Niko se neće sjećati utakmice Srbije i Turske

M. Šljivak

Srbija i Turska remizirale su u Beogradu rezultatom 0:0 u susretu 2. kola Lige nacija.

Nakon što su obje selekcije u prvom kolu doživjele poraza, večeras su bili veoma oprezni kako im se to ne bi ponovo desilo, pa je utakmica bila izuzetno loša.

Srbija je ta koja je imala više od igre u prvom poluvremenu. Imali su Orlovi nekoliko dobrih pokušaja, ali na odmor se otišlo bez golova.

U nastavku je isključen Aleksandar Kolarov u 49. minuti. Očekivano, Turci su potom preuzeli igru na svoju stranu, ali završnog udarca nisu imali.

Finiš meča donosi dobru akciju Srbije. Mitrović je umalo zabio, ali ostalo je 0:0 i na kraju Srbija može da bude zadovoljna ovim rezultatom.

U ovoj grupi Rusija je danas pobijedila Mađarsku sa 3:2 i prva je na tabeli sa šest bodova, Mađari imaju tri, a Srbija i Turska po jedan.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Liga nacija, 2. kolo:

Srbija - Turska 0:0

Top Komentari

Miko
Ne zna se ko je bio gori ... Žali Bože dzaba izgubljena 2 sata ...
12 0
OR7
mogli su vala komotno igrati još tri utakmice,nebi niko gola dao,bezveze i jedni i drugi....
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti