Slavko Petrović se nada iznenađenju

Radnik gostuje u Tuzli

Slavko Petrović se nada iznenađenju

Edmir Škorić

Radnik večeras gostuje u Tuzli kod ekipe Tuzla City i nada se iznenađenju.

Trener ekipe iz Bijeljine Slavko Petrović svjestan je da će ovo biti teško gostovanje, ali adut pronalazi u činjenici da im Tuzlaci - leže.

"Ekipa Tuzla Cityja dobila je par jako kvalitetnih igrača i sigurno im je cilj da dođu do mjesta koje vodi u Evropu, tako da nećemo imati lak zadatak. Ali, ekipa je u svih ovih šest utakmica išla maksimalno. Pokazali smo i u prethodnim utakmicama da nam Tuzla City ‘leži’, tako da vjerujem da možemo doći do iznenađenja", poručio je Petrović za portal "Sport Bijeljina".

Susret na Tušnju igra se od 20 sati i uz direktan prenos na Areni Sport. Osim ove utakmice, večeras igraju i Široki - Željezničar od 18, a od 16 sati će na teren Krupa i Sloboda.

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Građani Siminog Hana
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi