Popodne zabio razbijene glave, navečer dobio Bajevićev poziv!

Ponovo u reprezentacija

Popodne zabio razbijene glave, navečer dobio Bajevićev poziv!

A. Čaušević

Iznenadne i neočekivane povrede natjerale su Dušana Bajevića da pravi određene korekcije na spisku za oktobarske utakmice. 

Posljednji na listi novopozvanih je Milan Đurić, robusni napadač koji već neko vrijeme pruža veoma dobre partije u dresu Salernitane.

Đurić je danas razbijene glave zabio gol za pobjedu nad Chievom, a nekoliko sati kasnije stigla je i nagrada u vidu Bajevićevog poziva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ocaj 30-godišnjak do sada ima 14 nastupa za reprezentacij uz sedam postignutih golova, a posljednji put u dresu Zmajeva igrao je 2018. godine.

Đurić će u reprezentaciji zamijeniti povrijeđenog Elvira Koljića kojeg nakon loma skočnog zgloba očekuje višemjesečna pauza.

Top Komentari

felix__27
Ovaj igrac kakav god da je vazda se trudio... Mogao bi om biti od koristi Svakako sretno da mu bude ☀
13 0
Shik
Ibricicu nemoj spavati zvatce te Bajevic..
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti