Wolfsburg priredio kviz za navijače, pa 'spomenuo' i FK Željezničar
Navijači Wolfsburga

Nije bilo teško pogoditi

Wolfsburg priredio kviz za navijače, pa 'spomenuo' i FK Željezničar

Edmir Škorić, foto: EPA

Njemački bundesligaš Wolfsburg odlučio je prirediti kviz za svoje navijače u nedostatku klupskog nogometa zbog reprezentativne pauze.

Wolfsburg je danas tako postavio zanimljivu grafiku s nekoliko grbova, između ostalih je tu i grb FK Željezničar, a sve s ciljem da navijači prepoznaju o kojem igraču je riječ.

Nije, naravno, bilo teško odgovoriti da je to Edin Džeko, koji je ponikao na Grbavici, a kasnije igrao u Teplicama, Wolfsburgu, Manchester Cityju i sada je u Romi.

Edin je ostavio neizbrisiv trag u svim klubovima u kojima je igrao, a naročito se to odnosi na Wolfsburg s kojim je osvojio Bundesligu i postao najbolji strijelac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

GUESS WHO...?🤔

Posted by VfL Wolfsburg on Thursday, October 8, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...taj grb ni vecina navijaca NK Selja ne zna prepoznati,a kamoli neko u Njemackoj hahahahahahah...
2 14
Arnel925
Počneš kao amater u plavom dresu pa završiš kao profesionalac u bordo dresu.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi