Edin Džeko pred Sjevernu Irsku: Poznati smo po tome da lako potcijenimo, to ne smije biti slučaj

Kapiten pred utakmicu

Edin Džeko pred Sjevernu Irsku: Poznati smo po tome da lako potcijenimo, to ne smije biti slučaj

M. Šljivak

Edin Džeko je meč protiv Sjevern Irske okarakterisao kao najvažniju ove godine.

"Igramo jednu od značajnijih utakmica, najvažniju ove godine. Fokusiran sam samo na reprezentaciju i sutrašnju utakmicu, a sve ostale misli i šta se dešavalo i šta se dešavalo o transferu nisu bitne", rekao je Džeko i nastavio je:

"U fudbalu je sve realno, danas nema istinskih favortia, da kažeš da ćeš pobijediti nekog 100%, to je bilo prije 10 gdina, danas svi igraju fudbal. Znam da nikoga nije tako lako pobijediti."

Edin tvrdi da svi dobro poznaju protivnika.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Poznajemo Sjevernu Irsku, i oni nas, ne možemo mi njih, a ni oni nas iznenaditi. Te dvije utakmice ne treba da nam daju lakoću, poznati smo da možemo potcijeniti, to ne smije biti slučaj, znam kakvi su ovi sa sjevera i znam da će dati i više od svog maksimuma", poručio je Džeko.

Top Komentari

MangasColoradas
...ova izjava meni vec mirise na nekakva opravdanja i izvlakuse zbog loseg rezultata,izgleda da ni nasi igraci samo ne vjeruju u sebe i svoj plasman na EP...
5 9
Edward NewGate
Sta imate potcijenit kao da ste puno kvalitetniji od njih, mozda i jeste ali oni zato trce 90 min i daju 120%od sebe. Dok vi znamo vec kako znate razocarat.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi