Šampanjac je tek otvoren, a Davisova izjava nagovještava "raspad" Lakersa

Šampanjac je tek otvoren, a Davisova izjava nagovještava "raspad" Lakersa

Adnan Beganović

Uz LeBron Jamesa je najzaslužniji za novu 17. titulu Los Angeles Lakersa, no još uvijek nije sigurno da li će u narednoj sezoni nastupati za novog NBA prvaka.

Radi se o Anthony Davisu, koji je tokom doigravanja pružao fenomenalne partije i njegov odlazak svakako bi bio veliki hendikep za Lakerse.

Nakon pobjede u šestom meču NBA finala obratio se medijima, a na pitanje o svojoj budućnosti u Lakersima kratko je odgovorio: "Nemam pojma".

"Imao sam sjajnu sezonu u Lakersima. Bilo je zabavno i nevjerovatno. U nekoliko narednih mjeseci shvatit ćemo šta će se sljedeće dogoditi. Nisam sto posto siguran", dodao je Davis.

Podsjetimo, Davis je prethodno odbio ponudu Lakersa za potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora i odlučio se na ulazak na tržište slobodnih igrača na kraju sezone.

Top Komentari

Gameboy
Trebate uvesti neku kontrolu ko sve smije komentarisati ovakve objave, jer ovakvi komentari vrijeđaju inteligenciju svakom ko "iole" prati košarku
2 0
Zulfikar
Debilski tim kojeg je liga gurala da osvoje titulu radi Kobe-a, to je javna tajna koju svi znaju, fujjj.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti