Ahmedhodžić se ohladio, uzeo mobitel u ruke i poslao naciji poruku izvinjenja!
FOTO: NFSBiH

Smatra da nije bio crveni

Ahmedhodžić se ohladio, uzeo mobitel u ruke i poslao naciji poruku izvinjenja!

A. Čaušević

Odlukom Craiga Pawsona da isključi Anela Ahmedhodžića Bosna i Hercegovina je skoro 70 minuta igrala s igračem manje protiv Poljske. 

Mladi štoper koji je bio odličan u duelu protiv Sjeverne Irske je već u 16. minuti morao u svlačionicu jer ga je engleski arbitar poslao pod tuš.

Kada se ohladio i nakon što je utakmica završila Ahmedhodžić je uzeo mobitel u ruke te putem Instagrama poslao poruku izvinjenja bh. naciji.

"Izvinjavam se svima. Nisam htio da se ovo desi, ipak nije crveni karton", poručio je Ahmedhodžić na ne baš razgovjetnom bosanskom jeziku što je i razumljivo jer se rodio u Švedskoj gdje je i odrastao.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Iako je večeras pocrvenio, Ahmedhodžić sigurno predstavlja budućnost bh. reprezentacije, jer se ipak radi o igraču od 21 godine.

Top Komentari

MangasColoradas
...nauci ti sine prvo jezik,pa onda nauci igrati fudbal.
6 72
user1583752673
Nemas se sta izvinjavat nije bio crveni
41 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi