Zidane: Moram tražiti rješenja...

Real startao porazom

Zidane: Moram tražiti rješenja...

A. Čaušević

Real Madrid je novu sezonu Lige prvaka otvorio iznenađujućim porazom od Shakhtara s 2:3.

Igrači šampiona Španije su u prvom poluvremenu djelovali poput razbijene vojske jer su Ukrajnici postigli čak tri gola.

U izjavi poslije utakmice Zinedine Zidane je preuzeo odgovornost te je poručio da je što prije moguće mora potražiti rješenja.

"Loš trenutak... Igrači su na terenu i trče, ali nisam vidio tim onako kako sam želio, a kada je to tako onda je tvoja greška. Dobra stvar je što smo imali reakciju u drugom dijelu", kazao je Francuz.

"Igrači ovo ne zaslužuju jer su šampioni i to me muči. Ja sam odgovoran i moram potražiti rješenja. To ću i uraditi. Igrači na terenu trebaju rješenja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naredni ispit za Real je meč s Barcelonom, susret koji se po nepisanom pravilu ne smije izgubiti.

"Vidjet ćemo. Trebamo pregledati ovu utakmicu i onda se pripremiti za sljedeću. Znamo da je subota vrlo brzo i vidjet ćemo", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Kad nije bilo Vara mogli ste sad nesto ne ide s Varom
2 9
Vienner
Kuci u Alzir i tamo igraj izdave
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti