Čuda su moguća: Partizanov tinejdžer potpisao za Manhcester City

U januaru seli na Etihad

Čuda su moguća: Partizanov tinejdžer potpisao za Manhcester City

Endin Čaušević

Partizan je danas objavio da će njihov igrač Filip Stevanović karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Ovaj 18-godišnji ofanzivac je oduševio svojim igrama u dresu Partizana za koji je debitovao još prošle godine. Svojim partijama je skrenuo pažnju mnogih klubova, ali malo ko je očekivao da će završiti u Cityju.

Beogradski klub objavio je danas na zvaničnoj stranici da je transfer završen i da će Stevanović u januaru put Manchestera gdje će se pridružiti svom novom klubu.

Partizan je napravio sjajan posao ovim transferom jer su inkasirali čak osam miliona eura. Stevanović je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 mečeva za Partizan, te je zabio tri gola i upisao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Eto kako rade znalci ..Za 8.milki ode iz Partizana klinac 18.god.aVico se ubio gurajuci onog panja od igraca Danilovica .te u Borcu te u U- 21BiH.na kraju ugura ga u A.repku i uvali ga za nekih 300.000.i sta treba reci o BiH fudbalu ljudima koji ga vode..100.godina smo iza Srb.i Hrv.u fudbalu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi