Senzacionalna Hrvatska i dalje maršira kroz EP: Pobjedom protiv Rumunije na korak do polufinala Eura
Rukometašice Hrvatske gaze sve redom (Foto: EPA)

Rukometašice Hrvatske i dalje nepobjedive

Senzacionalna Hrvatska i dalje maršira kroz EP: Pobjedom protiv Rumunije na korak do polufinala Eura

Rukometašice Hrvatske nastavile su sa sjajnim nastupima na Europskom prvenstvu u Danskoj.

Reprezentacija naših susjeda večeras je sigurnom igrom u prvoj utakmici drugog kruga savladala reprezentaciju Rumunije rezultatom 25:20 i tako došla na korak do polufinala ovog natjecanja.

Nakon ove pobjede Hrvatice su na maksimalnom učinku i nastavljaju put prema završnici i borbi za medalje. Prije svega fantastičnom obranom su hrvatske rukometašice slomile svoje večerašnje rivalke te im nisu dozvolile da postignu više od 10 golova po poluvremenu. Ovo je prva pobjeda Hrvatske nad Rumunkama na velikim natjecanjima koje su u sve četiri utakmice do sada bile bolje od Hrvatske. 

Sjajna Blažević sa 7 golova bila je najbolja kod pobjedničke reprezentacije a veliki obol pobjedi dale su Ježić, L. Kalaus i Mičijević s 4 pogotka. Kod Rumunki najbolje su bile Neagu sa 6 golova te Buceschi s 5. 

Top Komentari

pero98
Bravo cure, vi ste ponos države. Idemo u polufinale. Sretno Hrvatska.
3 4
Usamljeni Hashishar
Stvarno igraju fantastično. Uživam ih gledati. Svaku utakmicu su sve bolje i bolje. Nadam se da će doći do polufinala. Trebaće im još jedna pobjeda. To treba tražiti protiv Njemačke. Norvežanke ipak izgledaju nedodirljivo ali jedva čekam i tu utakmicu.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi