Teška situacija za FK Željezničar u Krupi

Gube i imaju igrača manje

Teška situacija za FK Željezničar u Krupi

Midhat Šljivak

Željezničar je u finišu prvog poluvremena u susretu protiv Krupe ostao sa igračem manje.

Domaći tim ima prednost od 1:0 pogotkom Miloša Aćimovića iz 26. minutemeča, a u finišu prvog dijela gosti su ostali i sa 10 igrača na terenu.

Drugi žuti karton dobio je Ivan Miličević. Spriječio je bek Plavih kontru domaćeg tima, dobio je drugi žuti karton i morao je pod tuš.

Teška situacija za Željezničar u Krupi i trebat će im pravo čudo da dođu do povoljnog rezultata.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lavillenie
Krupa ima dvije pobjede i jedna je protiv Zeljeznicara u gostima, dobiju li vas i kući slobodno ljude pustite da nesto probaju u Evropi jer vi niste zasluzili Boga mi.
21 2
Hakkinen
Navijač sam F.K.S. ali komšije drage šta radite ovo ? Ovo isto kao da neko namjerno radi? Šta je fazon i u čemu je problem , fakat ne znam ali ovo je BRUKA. p.s. Hajde bolan Željo proigraj ⚜
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije