Bh. navijači u transu: Pjanić komentarisao Barbarezovu objavu na Instagramu

Legendarni kapiten kandidat za selektora

Bh. navijači u transu: Pjanić komentarisao Barbarezovu objavu na Instagramu

Endin Čaušević

Sergej Barbarez danas je putem Instagrama potvrdio da je održao razgovor s predstavnicima NSBiH.

Barbarez je jedan od kandidata za selektora bh. reprezentacije, te čini se favorit navijača za preuzimanje ove funkcije.

Legendarni fudbaler je danas potvrdio da je obavio razgovore s predstavnicima NSBiH, te da im je predstavio svoj plan i viziju.

Barbarez je sve to objavio na Instagramu, a navijačima je posebno za oko zapeo komentar Miralema Pjanića. Veznjak Barce je podržao Barbareza i čini se da ne bi imao ništa protiv da on vodi Zmajeve u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Barbarez: Predstavio sam svoj plan i viziju jer vjerujem da mogu pomoći našoj reprezentaciji

Barbarez je potvrdio da su razgovori obavljeni i daje predstavio svoj plan i viziju budućeg izgleda A reprezentacije, te da vjeruje da može pomoći našoj selekciji.

"Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore sa NFSBIH, odnosno predstavio svoju PLAN i VIZIJU budućeg izgleda A reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg fudbala. Razgovori su bili korektni i konkretni, i VJERUJEM DA MOGU POMOĆI REPREZENTACIJI da se vrati pozitivna atmosfera i krene ka nekom boljem vremenu. Na kraju, kakav god bio rasplet aktuelne situacije, svima nam zajednički cilj mora biti napredak reprezentacije i fudbala u BiH uopšte!!! HVALA VAM NA VELIKOM BROJU PORUKA I POZIVA PODRŠKE, KOJA USTVARI NIKAD NIJE BILA UPITNA, I KOJA NAS JE UVIJEK VEZALA I DAVALA OGNOMNU SNAGU!!!", poručio je Barbarez.

Top Komentari

2323
Samo prica..zemljace ipak je reprezntacija u pitanju..ti kockas a ne skolujes se i ne vodis nikiga ..Ne znam ni jedan razlog zasto bi tebi dali da vodis..bio si igrac ok..i tk je to...Pa sto Misimovic isto nije kanditat..Ne radite cirkus okk toga ..
17 30
Sadik82
Ja bi pokusao Barbareza pa sta bude. Sta imamo izgubit, ko da su nam iskusni strucnjaci Bajevic, Robi i Bazdarevic nesto donijeli zadnjih 5 godina. Neka malo novih ideja i nove energije a ne non stop reciklaza istih trenera koji se nigdje ne mogu zadrzat duze od 2 godine i onda fol dodje sa vizijom. Dat covjeku sansu i obezbjediti mu iskusne asistente koji mogu dati savjet. Vala ako moze Juventus Pirla bez iskustva gdje je ulog 100x veci moze i Bosna Barbareza.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi