Pirlo: Ne želim da se to više ikada ponovi

Trener Juventusa je bio jasan

Pirlo: Ne želim da se to više ikada ponovi

Edmir Škorić

Andrea Pirlo sprema ekipu Juventusa za nastavak sezone i tvrdi da više ne želi gledati pristup igrača kao u meču protiv Fiorentine.

Prije praznika Juventus je teško poražen od Fiorentine (3:0) na svom stadionu i Pirlo je bio jako ljut. Neshvatljiv pristup igrača Stare dame, koja je izgledala neprepoznatljivo.

"Vratili smo se na trening u ponedjeljak i vidio sam ekipu željnu povratka nakon lošeg nastupa", rekao je Pirlo za Juventus TV, pa se osvrnuo na duel sa Udineseom u nedjelju.

“Teška je utakmica, jer Udinese je u dobroj formi, fizički je organiziran i opasan u kontranapadu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Razgovarali smo o toj utakmici protiv Fiorentine i u njoj je sve bilo pogrešno, od stava do svakog detalja. Bio je to loš način da se završi 2020. godina. Imali smo dobar sastanak na kojem smo razgovarali o svojim budućim ciljevima i onome što se dogodilo, tako da je to bio produktivan susret. Nikad više ne želim vidjeti onakav nastup. U posljednje smo se vrijeme poboljšali u mnogim aspektima, ali uvjeren sam da možemo puno bolje", dodaje Pirlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juventini
Poboljso si se malo sutra. Katastrofa si Samo onaj smrad Sarri mogo biti gori barem za sad
4 2
Zulfikar
Pravi šupaćki klub, nesto poput Barce i smrdljivog Reala.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi