Englezi "kuhaju" u posljednjim minutama: Drama u Liverpoolu, City ostao bez napadača
FOTO: EPA

Januarski transfer rok

Englezi "kuhaju" u posljednjim minutama: Drama u Liverpoolu, City ostao bez napadača

H. Zilić

Zimski transfer rok bliži se kraju. Odbrojavaju se posljednje minute, a čini da su Englezi najuzbudljivije spremili za kraj.

Velika drama je u Liverpoolu. Trenutno su pregovori između Redsa i Schalkea oko transfera Ozaka Kabaka, sve bi se trebalo znati do 17 sati.

Englezi su danas ozvaničili još pet transfera.

Harry Pickering je novi fudbaler Blackburna, Troy Parrot je iz Tottenhama otišao u Ipswich, a Keke Simmonds je napustio Manchester City i u drugoj poluezoni nosit će dres Birmingham Citya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds je Rafu Mujicu poslao na posudbu u Las Palmas, dok će sin Dennisa Bergkampa, Mitchel Bergkamp karijeru nastaviti u Watfordu.

WBA se nada da će u posljednjim minutama transfer roka dovesti napadača, koji im je neophodan u borbi za opstanak u Premiershipu. Navodno će do 16 sati poslati posljednju ponudu Newcastleu za Andya Carolla.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Django
Liverpool ide na titulu
7 0
K79
WBA pa što ne kupe Dzeku hahahaha
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi