Deschamps tokom leta ka Sarajevu detektirao najveći problem Zmajeva

Selektor Trikolora nije gubio vrijeme

Deschamps tokom leta ka Sarajevu detektirao najveći problem Zmajeva

S. Grebović

U srijedu od 20:45 našu reprezentaciju očekuje možda i najteža moguća utakmica.

Protivnik nam je selekcija Francuske koja je danas čarter letom stigla u glavni grad naše zemlje iz Kazahstana kojeg su jučer savladali sa 2:0.

Višesatni let iz ove daleke azijske zemlje, koja nastupa u evropskim takmičenjima, zvijezde Trikolora su provodile na razne načine.

I dok su fudbaleri uživali uz serije i filmove, vrijedni Didier Deschamps nije gubio vrijeme.

Selektor svjetskih prvaka je sa svojim pomoćnikom pomno analizirao utakmicu između Finske i Bosne i Hercegovine i tako tražio rupe u našoj odbrani.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na zvaničnom Facebook profilu Francuske fudbalske federacije su prikazani najzanimljiviji detalji leta iz Astane do Sarajeva.

Au lendemain de leur victoire face au Kazakhstan (2-0), les Bleus se sont envolés en direction de Sarajevo en Bosnie. Embarquez avec eux ! ✈ #FiersdetreBleus

Posted by Équipe de France de Football on Monday, March 29, 2021

Top Komentari

w41k3r
Gledali Todorovica i crkavali od smijeha.
42 1
Tas14
Pokvaren ovaj Dechamps, samo bi zbog njega da im barem bod otkinemo. Možemo!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi