Je li sinoć Messi odigrao posljednji El Clasico u karijeri? Direktor Barce je zabrinut

Bliži se trenutak istine

Je li sinoć Messi odigrao posljednji El Clasico u karijeri? Direktor Barce je zabrinut

E. Škorić

Direktor Barcelone Guillermo Amor istakao je da se svi u klubu nadaju da sinoć Lionel Messi nije odigrao svoj posljednji El Clasico u karijeri.

Messi na ljeto postaje slobodan igrač i još uvijek nije poznato hoće li nastaviti saradnju s Barcelonom ili će možda, kao što je to pokušao prošlog ljeta, promijeniti sredinu.

Barcelona je sinoć izgubila s 2:1 od Reala u Madridu i čini se da ostaje i bez lige nakon što je ranije ostala bez Lige prvaka i Kupa Kralja. Sezona za zaborav se primiče kraju, samim tim se sve više gleda prema Argentincu i čeka se taj njegov konačni odgovor.

U međuvremenu, direktor Barce Giullermo Amor nije mogao ništa drugo ni reći osim da se nada da će Messi ostati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nadamo se da je Messi odlučio ostati u Barceloni i da mu ovo sinoć nije bio posljednji El Clasico. Naše želje su da nas predvodi i naredne sezone, ali na njemu je", kazao je Amor.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BogatiDijasporac
S onakvim hodanjem po terenu ne bi uspio ni u našoj ligi.
4 2
ubnt
Neka vam je Bog u pomoći ako Mbape dodje u Real . Kada bi imali tri Messija prosjek vam ne gine u budućnosti .
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi