Još jedan premijerligaš krenuo Veležovim stopama, ali je cijena duplo veća

Nadaju se dobrom odzivu

Još jedan premijerligaš krenuo Veležovim stopama, ali je cijena duplo veća

A. Čaušević

Premijerligaši već duže od godinu nemaju podršku s tribina, ali klubovi traže načine kako da navijači ipak daju podršku voljenom klubu. 

Velež već neko vrijeme uspješno organizuje kampanju prodaje donatorskih ulaznica za domaće utakmice, a sada je stopama Mostaraca krenuo i Široki Brijeg.

Širokobriježani su danas obavijestili svoje navijače da će za derbi sa Zrinjskim imati priliku da kupe ulaznicu i to po cijeni od 10 KM.

Ulaznice koje su duplo skuplje nego za domaće utakmice Veleža će se moći kupiti u četvrtak, petak u subotu i to u klupskom fan shopu te u nekoliko kafića u Širokom.

𝗕𝘂𝗱𝗶 𝘂𝘇 𝘀𝘃𝗼𝗷 𝗸𝗹𝘂𝗯 - kupi ulaznicu! U subotu, 1. svibnja u 19:05 sati na Pecari momčad NK Široki Brijeg ugostit će...

Posted by NK Široki Brijeg on Wednesday, April 28, 2021

Susret na stadionu Pecara će se igrati u subotu od 19:05, a glavni sudija susreta bit će najbolji bh. arbitar, Irfan Peljto.

Oglasi

Prva dva ovosezonska duela završena su identičnim rezultatom u koris domaćina. Plemići su pod Bijelim brijegom ostvarili pobjedu 2:1, dok su se Širokobriježani "osvetili" identičnim rezultatom.

Bit će ovo i svojevrsni okršaj za Evropu. Domaći bi se trijumfom vratili u borbu za prve četiti pozicije, dok bi gosti s punim plijenom otpisali velikog rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež ja utakmicu protiv Krupe u 27. kolu uspio prodati 3.727 ulaznica što znači da su Rođeni zaradili približno 20.000 KM.

U međuvremenu već je krenula i prodaja ulaznica za susret protiv Borca, a odziv je prvog dana bio odličan jer je prodato više od hiljadu ulaznica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Svi navijaci Sirokog ako kupe eto finih 270 maraka za upravu
10 5
mido1921
Podrška za akciju.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi