Publika i na Pecari

Dobili dozvolu

Publika i na Pecari

Midhat Šljivak

Publika se u 32. kolu Premijer lige vraća i na Pecaru.

Široki Brijeg je dobio dozvolu da ugosti 1.000 navijača na meču pretposljednjeg kola Premijer lige BiH protiv Mladosti iz Doboj Kaknja.

Široki je potvrdio ovu vijest na svojim zvaničnim stranicama.

"Nakon što je Odbor za natjecanje Nogometni savez Bosne i Hercegovine dao suglasnost za odigravanje utakmica m:tel Premijer lige BiH pred gledateljima na stadionima klubova iz područja čiji krizni stožeri dozvoljavaju publiku na sportskim događajima, NK Široki Brijeg je žurno reagirao i ishodio dozvolu za nazočnost gledatelja na stadionu Pecara u susretu 32. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Mladost Doboj - Kakanj.

MUP Županije Zapadnohercegovačke, uz prethodnu suglasnost Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, pozitivno je odgovorio na zahtjev NK Široki Brijeg i odobrio nazočnost maksimalno 1000 gledatelja na spomenutoj utakmici.

💥 𝗦 𝗻𝗮𝘃𝗶𝗷𝗮𝗰̌𝗶𝗺𝗮 𝗱𝗼 𝗰𝗶𝗹𝗷𝗮! 💥 Nakon što je Odbor za natjecanje Nogometni savez Bosne i Hercegovine dao suglasnost za...

Posted by NK Široki Brijeg on Friday, May 21, 2021

O prodaji ulaznica, rasporedu sjedenja i ostalim detaljima oko organizacije utakmice naknadno ćemo obavijestiti", saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, ranije su dozvolu za povratak navijača dobili timovi iz Republike Srpske, dok ostali klubovi moraju čekati dozvolu lokalnih vlasti o povratku navijača na tribine.

Široki Brijeg je trenutno na petom mjestu Premijer lige BiH sa 53 boda i do kraja prvenstva će se boriti za plasman u Konferencijsku ligu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kobe24
Šta je ovo sad? Čiju dozvolu su dobili, od opštine Lištica? Kakva smijurija od države
13 9
Rajvosa2019
???? Haman da citaju nase komentare - prepali se :-) Kakva sprdacina od Saveza i drzave
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi