Prekinut trening FK Sarajevo, napadnuti nogometaši

Horde Zla nezadovoljne zbog gubitka titule

Prekinut trening FK Sarajevo, napadnuti nogometaši

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva ove godine neće slaviti titulu prvaka.

Bordo tim će sezonu završiti na drugom mjestu, s obzirom da je prvak Borac koji je jučer savladao Tuzlu City 2:0.

Navijači Sarajeva su razočarani, preostao je još meč finala Kupa, no nezadovoljstvo je bez obzira na to veliko.

Grupa navijača jutros je upala na trening prvog tima u Trening centar Butmir i prekinula trening.

Došlo je do fizičkog sukoba navijača sa igračima, a između ostalih napadnut je Dušan Hodžić.

Oglasi

Sarajevo je jučer slavilo 3:0 na Koševu i poslalo Radnik u niži rang.

"Generalno, teška utakmica, prvo poluvrijeme nije bilo onako kako treba iz mnogo nekakvih razloga. Ulaskom svježih igrača u drugom dijelu smo uspjeli napraviti razliku. Čestitam momcima na ovoj pobjedi, kako bismo popravili atmosferu pred finale Kupa", rekao je trener Sarajeva Dženan Uščuplić nakon jučerašnje pobjede, dodavši:

"Drago mi je što smo pobijedili da se momci psihički malo vrate pred finale. Ovom prilikom čestitam Borcu na tituli, a mi ćemo učiniti sve kako bismo osvojili Kup".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim već u srijedu očekuje nova utakmica, a u pitanju je finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti sa ekipom Borca. Meč počinje u 17 sati u Trening centru NFSBiH u Zenici.

Pravdu će na ovom meču dijeliti najbolji bh. sudija Irfan Peljto. Biće to prilika da FK Sarajevo sezonu završi sa makar jednim trofejom, budući da su ostali bez titule u prvenstvu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Napisite slobodno i da su zeljini prosle sedmice dolazili sa palicama i prijetili igracima da ne smiju dobiti Borca.A ovo sto nasi rade isto nema smisla...Ne bi ni ja igrao da par mjeseci ne primim platu
33 38
Rajvosa2019
Nisu samo igraci krivi , ima tu jos vecih krivaca u upravi - nepotrebna i sramna akcija / prolazimo kroz tezak period, a ova akcija ne donosi nikome nista dobro
19 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi