Zvali su ga štreberom, a sada ne skidaju pogled s njegove djevojke: Grkinja je s druge planete

Grčki model nije sa ovog svijeta

Zvali su ga štreberom, a sada ne skidaju pogled s njegove djevojke: Grkinja je s druge planete

S. Grebović

Srbijanski košarkaš Aleksej Pokuševski igra sasvim solidnu debitantsku sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

On u dresu Oklahome City Thundera bilježi nešo više od osam postignutih poena po meču uz 4,7 skokova, te 2,2 asistencije. Gromovi su ga na prošlom draftu izabrali kao 17. pika prve runde i definitivno da nisu pogriješili.

Srbijanski košarkaš je ishod drafta pratio u krugu porodice, a sa njim je bila i djevojka. Riječ je o atraktivnoj grčkoj misici Ioanni Lao koja je objavila i čestitku na svom Instagram profilu i tako dodatno privukla pažnju javnosti na sebe.

Ona dolazi iz Atine gdje studira Političke nauke, a pored toga bavi se modelingom i uživa u putovanjima. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije od kojih zastaje dah.

Njome je Pokuševski definitivno "zapušio" usta dušebrižnicima koji ga prozivaju da izgleda kao štreber.

Ovaj 19-godišnji srbijanski košarkaš je prije dolaska u NBA ligu nosio dres Olympiacosa u kojem je i ponikao kao igrač.

Top Komentari

MaDaj
Streber bio štreber ostao... jedina razlika je u broju bankovnog računa hahahha
8 1
Baboisback
Svaka je na instagramu dobra??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi