Kad ima volje ima i načina: Potpuno "osvježeni" stadion spreman za Premijer ligu BiH!

Dobijena bitka s vremenom

Kad ima volje ima i načina: Potpuno "osvježeni" stadion spreman za Premijer ligu BiH!

A. Čaušević

Nova sezona polako, ali sigurno ulazi u puni zamah pošto se ovog vikenda igraju utakmice trećeg kola. 

Svoju susret treće runde već je odigrao Letoar koji je poražen na Tušnju s minimalnih 1:0 od Slobode. Pobjednika je odlučio Dženis Beganović.

Trebinjci su u svim utakmicama bili gosti, a prvi domaći meč igraju u čevrtom kolu kada na "osvježene" Police stiže Tuzla City.

😍 Kakva će ovo ljepotica da bude... 📷 Copyright: Čedomil Mucović #fkleotar #trebinje #stadionpolice #trebinjesport #footballstadium #mtelpremijerligbih #leonamjeizkamenaniko #mtel #mtelbh #imateprijatelje

Posted by FK Leotar Trebinje on Tuesday, July 27, 2021

U Leotaru su proteklih sedmica uložili silne napore da završe neophodne radove na stadionu. Dojam je da su uspjeli u tome.

Postavljeno je oko 4.000 novih stolica, rekonstruisana je i centralna tribina uključujući i press ložu pa će Police zaista "blistati" na premijeri koja je zakazana za sljedeći vikend.

🏟️👷 Veliko hvala svima koji daju doprinos da naš stadion povrati stari sjaj. Sve nam govori da će za 10 dana na...

Posted by FK Leotar Trebinje on Wednesday, July 28, 2021
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar je na tri gostujuća meča skupio četiri boda što je i više nego prostojan učinak. Pobjeđen je Radnik, s Borcem su odigrali neriješeno dok je stigao poraz od Slobode.

Prvi osvajač Premijer lige je u eliti nakon sedam godina i sigurno je da se trebinjska publika zaželila dobrog fudbala pa je očekivati dobru posjetu na policama protiv Tuzla Cityja koji je odlično ušao u novu sezonu.

Top Komentari

jassony
Sta ih nazor dizete, da je sve kako treba ne bi mogli prismrdit PL, gdje su reflektoru na stadionu, to ce vjerovatno svjetlima iz haustora i vanjskim sijalicama iz okolnih kuca osvjetljavat ga za utakmice, al ocito njima ne trebaju al zato Mladosti DK trebaju, smetljari genocidaski kad se dignu sjeme vam se zatrlo
12 0
CrveniKakanj
Ima li stadion reflektore ?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi