Počelo je masovno farbanje: Igrači Veleža od danas u novom izdanju!

Pojavile se i fotografije

Počelo je masovno farbanje: Igrači Veleža od danas u novom izdanju!

Edmir Škorić

Fudbaleri Veleža nisu bili za prvobitnu ideju, pa su ipak umjesto šišnja "na nulu" odlučili da se farbaju.

Nakon velikog uspjeha i izbacivanja velikog AEK-a iz UEFA Konferencijske lige, igrači Veleža i stručni štab morali su, pod pritiskom javnosti, da ispune obećanje.

Feđa Dudić je rekao da će se svi ošišati naćelavo ako prođu u Atini. Iste večeri stručni štab je počeo da ispunjava obećano, ali igrači su bili nesigurni i u šali se pravdajući da im djevojke ili supruge to ne dozvoljavaju.

Ipak, pošto su shvatili da nešto moraju napraviti kako bi ispunili obećanje, donijeli su odluku o masovnom farbanju.

Već su se pojavile fotografije na društvenim mrežama. Dino Hasanović i Tarik Isić pozirali su iz frizerskog salona, te tvrde da ih je otprilike petorica već ofarbano, a očekuje da to učine i ostali.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Usput, Velež sutra igra protiv Rudar Prijedora na stadionu Rođeni pa ćemo igrače gledati ofarbane, a u četvrtak će s novim imidžom istrčati na megdan Elfsborgu u Švedskoj u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lutka
Ovo su igrači Želje davno isfurali, prije 10 do 12 godina, ovo je samo blijeda kopija
7 32
SonPen1946
seljakluk
10 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi