Pogba zadovoljan bodom
FOTO - EPA

BiH osvojila bod u Francuskoj

Pogba zadovoljan bodom

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uspjela je u Francuskoj uzeti bod favoriziranoj domaćoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Vjerovatno su u Francuskoj svi očekivali pobjedu, no stvari na terenu nisu im išle u prilog.

Izabranici Ivayla Peteva od prve minute su sjajno stajali na terenu, dobru igru su krunisali pogotkom, no uspjela se Francuska do odmora vratiti u meč.

Ipak početkom drugog dijela domači su ostali sa igračem manje, a upravo je prema mišljenju Paula Pogbe taj momenat bio odlučujući.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Da li dobro? Naravno. Večeras nije bilo lako. Kada smo igrali jedanaest na jedanaest već smo bili umorni. Mislili smo da možemo u drugom poluvremenu do pobjede, ali crveni karton je sve promijenio", rekao je Pogba nakon susreta.

"Od tog trenutka je za nas sve bilo teže, nekako je blokirano ono što smo postigli do tada. No, znali smo učiniti pravu stvar, odnosno ne primiti pogodak dok prema naprijed pokušavamo nešto uraditi. Osvojili smo bod, a da smo ostali jedanaest na jedanaest, ova utakmica bi otišla na našu stranu", dodao je veznjak francuske reprezentacije.

Top Komentari

Dzematlija
Ovo sa 3-5-2 je po mom misljenju pun pogodak. Stoperi extra odradili posao, pa neka neko kaze da Pjanic i Dzeko nisu svjetska klasa. Kolasinac me isto pozitivno iznenadio, podsjetio na najbolje dane. Demirovic preorao njivu, bas se trudio. Majke mi kad bi ovako uvijek igrali, borili se, mogli bismo se puno cesce radovati.
23 0
Plavivozdobarskroz
Kita bi otisla na tvoju stranu. Momci vas ubili zeljom i borbom - al to su ti te svjetske sile, uvijek se nesto kurche.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi