Za njega VAR ne postoji: Ronaldo ošamario Irca i prošao bez kazne
Foto - Screenshot

O'Shea se uzalud žalio

Za njega VAR ne postoji: Ronaldo ošamario Irca i prošao bez kazne

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je ponovo junak Portugala.

Čudesni napadač postigao je dva gola u pobjedi nad Irskom od 2:1 i postao je najbolji strijelac u historiji reprezentativnog fudbala.

Na otvaranju utakmice CR je promašio penal, a interesantna scena desila se neposredno pred izvođenje udarca sa 11 metara.

Irski fudbaler Dara O'Shea odlučio je isprovocirati Cristiana. Šutnuo je loptu koja je bila namještena na penal i Ronaldo je reagovao.

Odlučio je ošamariti irskog fudbalera. To je i učinio, a O'Shea je čučnuo na teren žaleći se na udarac.

VAR u ovom slučaju nije reagovao. Ronaldo je prošao bez kazne, ali je potom promašio penal.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ipak, iskupio se u samom finišu. Zabio je dva gola i donio je Portugalu velika tri boda.

Cristiano Ronaldo je u ovom meču stigao do brojke od 111 golova u nacionalnom timu i najbolji je strijelac u historiji reprezentativnog fudbala, što je svakako ogromno dostignuće.

Top Komentari

Twista
Ne gotivim Ronalda, ni Messia, ali realno ovdje ga nije osamario, vec udario po ramenu, a uz to ovo mu je nekadasnji klubaki kolega. Da se VAR i gledao, ne bi bilo nista! Dobio bi najvise zutu, ali isto tako bi dobio i O’shea
11 9
Mehaga
Trebao mu je 2 samara udarit,al zato im je na kraju zadao 2
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti