27

Komentari (27)

amex
Trebo ga je boksom ... :DD
King_Kenny
...cist crveni,ali za njega ne vaze pravila kao za druge igrace.
IvanKing
Nisam znao da kada te netko potapša po ramenu dobivaš direktan crveni, dobar je to nogomet, odnosno balet izgleda...
King_Kenny
@IvanKing ...da je njega neko ovako "potapsao" on bi pao kao da ga je grom pogodio i valjao se pola sata,infuziju bi mu davali na terenu,a taj "tapsac" ne da bi dobio crveni karton nego i 10 utakmica suspenzije.
E.Car
Trebao mu je glavu otkinuti. Nek mater svoju šuta, kakvi su to seljački provokatori. Sa njima treba samo seljački.
barcaforever
Namjera je postojala da ga udari, nije bitno da li je po licu ili po ramenu, za pljuvanje se isto dobija žuti karton, pa sad kako sudac odluči, zaista smiješno kako je ovo promaklo i to pred izvođenje penala
E.Car
Ko kaže da je promaklo. Ljudi su to gledali i utvrdili da nema potrebe za reakcijom. Nisu to englezi da prave cirkus sa VAR-om.
stakleni
Pa neće valjda najveću zvijezdu izbaciti? Misliš da bi neko iz naše reprezentacije tako nekažnjeno prošao da je isto uradio?
barcaforever
Kako znaš da su to gledali, ti bio na utakmici, namjera je bila čista, sudije nisu htjele da sviraju i to je njihova greška
denimen9
Mehaga
Trebao mu je 2 samara udarit,al zato im je na kraju zadao 2
Eduard
E cuj osamario ga hahaha
user1607499935
Ircu zuti , a Ronaldu crveni.
DamirS
Jedino ispravno i prema pravilima
stakleni
Kakav g*vnar! Ovi što govore da ga je udario po ramenu, da nije bio šamar, griješe potpuno. Frajer ga je okrznuo po licu, promašio je lice. Zamahnuo je dosta brzo, i takvim stvarima nije mjesto na terenu. Bez obzira na to da li je ciljao na lice ili rame, ovakvo nešto je crveni karton i suspenziju od najmanje jedne utakmice!
vence
Najjace mi je kad napisu nije se VAR gledao.. Naravno, da se provjerilo i to, al sudiji javljeno da nije bilo potrebe za dodatnom akcijom.
Nije.bitno
Nije ni gledano jer bi i jedan i drugi istu kaznu dobili, a samar nije bio po licu vec po ramenu
Twista
Ne gotivim Ronalda, ni Messia, ali realno ovdje ga nije osamario, vec udario po ramenu, a uz to ovo mu je nekadasnji klubaki kolega. Da se VAR i gledao, ne bi bilo nista! Dobio bi najvise zutu, ali isto tako bi dobio i O’shea
Vuk13
Komentar je ok,samo sto mu nije nikad bio kolega,nikad nisu skupa igrali:)
NKZ1922
tako je, ovo je Dara O'Shea iz WBA, a John je igrao prije u Unitedu
RZ88
Realno treba ti dioptrija.
BogatiDijasporac
@Twista Zamahnuo je rukom, cak i da ga nije dotaknuo, crveni je. Takva su barem pravila. Kao i klizeci sa dvije noge, cak i kad igrac ne dotakne drugog igraca, sudija moze pokazati direktan crveni karton.
rizzvy
Što bi rekli "nanijetio". Ne prosipaj se, bilo bi po 17 crvenih u svakoj utakmici. Maksimalno žuti...
rizzvy
@BogatiDijasporac odnosilo se na tvoj komentar
Zoilomas
100% je upravu, trebo je sudija jos da da zuti ircu zbog simuliranja
Ade1
Ma nije ga ni udario
RZ88
Smecar je ovo stari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.