Pjanić: Ako želiš da budeš među dva u grupi, onda moraš dobiti Kazahstan kod kuće

Reakcije nakon meča

Pjanić: Ako želiš da budeš među dva u grupi, onda moraš dobiti Kazahstan kod kuće

E. Škorić

Miralem Pjanić je razočaran, a kako i ne bi nakon što smo prosuli dva boda u samom finišu protiv Kazahstana.

Pjanić je danas postigao gol za 1:1 s penala, zatim astistirao Menalu za 2:1, ali ipak smo u nadoknadi iz slobodnog udarca kapitulirali.

Nije lako igračima, no Pjanić tvrdi da život ide dalje i da su ovakve stvari u nogometu moguće.

"Velika greška. Izgubili smo dva boda kući, nismo trebali, ali nažalost. Mislim da smo imali dosta prilika u ovoj utakmici, nismo iskoristili, ali nogomet je takav. Sve se kažnjava. Teško nam ovo pada, izgubili smo dva boda", rekao je Pjanić nakon meča pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nije jednostavna ekipa Kazahstana, i protiv drugih su uzimali bodove, ali ako hoćeš biti među dva u grupi, onda moraš dobiti Kazahstan kod kuće".

"Nadali smo se drugom rezultatu. Nismo mi loše igrali, imali smo dosta šansi, ali nismo iskoristili. Moramo da idemo dalje, čekaju nas dvije teške utakmice u oktobru", dodao je.

Top Komentari

Edward NewGate
Slazemo se.. a ti moras iz mat Pozicije Dzeki dodat loptu a ne u gol aut. Papani jedni sad vidimo da nije trener kriv vec vi nemate blage veze.
24 6
Bajernovac
e moj Pjanicu klocu jedan od 1000 lopti tvoji jedna nadje igraca ,vrtis se ko balerina u krug ,penal svak moze da zabije ili promasi ,,maora se za dres POGINUTI vi ste svi glumci,,umisljeni ,,
7 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi