Pogledajte još jednom dramu u Zenici i gol Kazahstana u nadoknadi zbog kojeg će se teško zaspati

Gosti slave bod

Pogledajte još jednom dramu u Zenici i gol Kazahstana u nadoknadi zbog kojeg će se teško zaspati

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine itekako može da žali nakon što je propustila priliku da pobijedi Kazahstan.

U Zenici je bh. reprezentacija nadigrala goste, stvorila desetine šansi, na kraju od 0:1 zahvaljujući golovima Pjanića (penal) i Menala došla do 2:1, ali...

U 94. minuti Džeko je napravio faul u opasnoj zoni, a Zainutdinov prizemnim udarcem zaledio Bilino polje.

Selektor Ivajlo Petev smatra da je to trebala da bude ubjedljiva pobjeda našeg tima.

"Imali smo kontrolu nad utakmicom 90 minuta. Sjajno prvo poluvrijeme. Imali smo 3-4 100% šanse, zadovoljan sam s pristupom ekipe, dali su sve od sebe. Nisam zadovoljan kako smo primili dva gola, ali fudbal je takva igra kada si bolji da možeš tako da primiš dva gola i ostaneš bez pobjede", rekao je Petev.

A da li su neke 'afere' proteklih dana utjecalo ne meč?

"Ono što sam danas vidio nije jer su igrali odlično i dali su sve od sebe. Mislim da nije i to je još ojačalo atmosferu u ekipi. Zadovoljan sam igrom, ali nisam zadovoljan rezultatom i načinom na koji smo primili golove".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zmajevi su trenutno pretposljednji sa tri boda, ispred su Finci i Ukrajinci sa po pet, vodeća Francuska ima 12. U oktobru nas čeka teško gostovanje s Kazahstanom i onda još jedan paklen meč i to protiv Ukrajine. 

Top Komentari

amer8
Petev apsolutno ništa nije kriv, ne razumijem šta čovjeka optužujete. Repka igra dosta dobro, ne pamtim kad smo više napadali, čovjek napadački ide na Francuze, nije bilo sreće večeras. Je l' Petev kriv što je Džeko večeras fulao 3 zicera, pa šta vam je ljudi, nama niko ne valja
29 2
user1583752673
Pogledaj ti samo Sehica i kako je postavio zid i nista vise!!!
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi