Jones pokazala koliko joj znači Bosna i Hercegovina: "Ponosna sam Bosanka"

Najbolja košarkašica svijeta

Jones pokazala koliko joj znači Bosna i Hercegovina: "Ponosna sam Bosanka"

Haris Zilić

Jonquel Jones je najbolja košarkašica svijeta i sa dosta uspjeha nastupa za Bosnu i Hercegovinu.

Jones je vodila našu selekciju do historijskog petog mjesta na Eurobasketu, a proed toga ruši rekorde i briljira u WNBA ligi u dresu Coneccitcut Suna.

Pored toga, Jones je ažurirala svoj Twitter profil i oduševila sve u Bosni i Hercegovini.

Pored zastvae rodnih Bahama, Jones je stavila zastavu Bosne i Hercegovine i opis da je ponosna Bosanka.

Jones je u svakoj utakmici davala maksimum za reprezentaciju. Dolazila iz WNBA ligi, imala i razgovora sa klubom, ali nikada nije odbila poziv selektora Goana Loje.

Jonquel Jones je većini očitala lekciju kako se igra i gine u dresu reprezentacije, a pomenutom objavom još jednom je dokazala da joj Bosna i Hercegovina mnogo znači i da tu nije da bi samo odigrala utakmice.

Top Komentari

Ante G.
Hahahahahahahahhahahahahahahaha, vic!
1 17
BogatiDijasporac
Biti bh. katolik nije lako. Nazor hoces da su Hrvati a sami franjevci to opovrgavaju. Tuga brate :))) Vic je biti bh. Hrvat.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi