Haris Duljević pred sebe postavio dva cilja, želi nazad u reprezentaciju

Novi fudbaler Hanse Rostock

Haris Duljević pred sebe postavio dva cilja, želi nazad u reprezentaciju

Admin Čaušević

Haris Duljević se prije nekoliko sedmica vratio u Njemačku potpisaviši ugovor sa Hansom iz Rostocka. 

Ugovor Duljeviću traje do 2023. godine, a prve minute u dresu novog tima je upisao minulog vikenda kada je igrao u porazu od Schalkea 04 (0:2).

"Prvi utisci su bili odlični, navijači i sve ostalo. Ali ne toliko dobro za taim i za mene, jer smo izgubili", rekao je 27-godišnjak Duljević za Bild.

"Imao sam ponude iz Turske, Saudijske Arabije i Kine, ali moj cilj je bio povratak u Njemačku. To je jedna od najboljih zemalja na svijetu, u svemu, u kompletnoj organizaciji", dodao je on.

Duljević je njemačkim medijima kazao kako je pred sebe postavio dva cilja. To su opstanak sa Hansom te povratak u reprezentaciju BiH.

"Situacija nije lagana jer nisam igrao u nekoliko posljednjih mjeseci. Nadam se da ću se vratiti kada budem ponovo igrao", kazao je krilni fudbaler.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Duljević je dodao da se u društvu supruge Sare i kćerke Ume osjeća kao kod kuće te da se nada da će uskoro popraviti i svoju statistiku koja nije bila baš bajna proteklih sezona.

Bivši fudbaler Sarajeva je već ranije igrao u popularnoj Cvajti i to u dresu Dynamo Dresdena. U međuvremenu je nastupao za francuski Nimes.

Top Komentari

Plavac3110
Dulja prop'o si ko zeton.
6 3
Koba84
Mojne Allahati. Neka te tu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi