Posao je pri kraju: Barcelona će za vikend dobiti novog trenera
FOTO: EPA

Legenda preuzima klub

Posao je pri kraju: Barcelona će za vikend dobiti novog trenera

H. Zilić

Poznat je nasljednik Ronalda Koemana na klupi Barcelone, ako je vjerovati pisanjima vodećih španskih medija.

Ono što se špekulisalo prethodnih sati, čini se da će uskoro dobiti i zvaničnu potvrdu.

Legendarni Xavi Hernandez sjest će na vruću klupu katalonskog tima i ono što je radio kao igrač u dresu Barcelone, pokušat će kao i trener, a to je vratiti stari sjaj i rezultate Barceloni.

Xavi bi navodno sve trebao završiti za vikend, a na klupi Barcelone bi ga trebali gledati već naredne sedmice u utakmici Lige prvaka protiv Dynamo Kyeva, zatim i u prvenstvenoj utakmici protiv Celte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostali su još neki detalji da se dovrše kako bi obje strane ozvaničile saradnju.

Xavi je na kraju najisplativija opcija za Katalonce. Spominjali su se Roberto Martinez i Antonio Conte kao glavni kandidati, ali čini se da su finansije na kraju psreudile, ali i renome i uticaj koji je Xavi imao kao igrač u Barceloni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Dobar je Xavi momak. Fin, kulturan, onako staložen, mislim da od njega nas nece glava zaboliti
9 0
Prinudni
Finally some good ****ing news
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi