Erdogan stiže u Podgoricu da bodri Tursku

Turci žele na Mundijal

Erdogan stiže u Podgoricu da bodri Tursku

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Turske u utorak u Podgorici protiv Crne Gore igra najvažniju utakmicu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Dosta uzbuđenja očekuje se u finišu grupe G. Nizozemska ima 20 bodova, Turska i Norveška po 18, pa će odluka o direktnom putniku na SP, ali i o učesniku baraža pasti u utorak.

Turskoj ide u prilog to što gostuje otpisanoj Crnoj Gori, dok će se Nizozemska i Norveška međusobno boriti. Turska će tako trijumfom u Podgorici osigurati baraž, dok bi uz pobjedu Norveške nad Nizozemskom mogli i do prvog mjesta.

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan odlučio je u utorak doći u Podgoricu da s tribina da podršku nogometašima Turske. Prisustvo prvog čovjeka Turske svakako može da bude veliki motiv igračima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Inače, Turska treba da bude na oprezu jer je u subotu navečer Crna Gora uspjela da osvoji bod protiv Nizozemske iako je bila oslabljena i gubila je 2:0 do 82. minute.

Top Komentari

emanuelmacron
nista se nebojte ,on voli ga umocit,ali vise mu gode srpkinje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi