Pokrivena djevojka debitovala na velikoj sceni i činila čuda: Poslije utakmice je jecala u suzama

Prekrasne scene

Pokrivena djevojka debitovala na velikoj sceni i činila čuda: Poslije utakmice je jecala u suzama

Admin Čaušević

U Španiji je u toku Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene. 

Najemotivnija scena dosadašnjeg dijela turnira viđena je u nedjelju poslije utakmice Irana i Norveška.

Iako je Norveška pobijedila Iran sa 41:9 za igračicu utakmice izabrana je Fatemeh Khalili Behfar koja je činila čuda na golu.

Nakon što je Behfar poslije susreta dobila priznanje nije uspjela sakriti emocije te je počela da jeca u suzama.

U tim trenucima pritrčale su joj saigračice da joj pomognu, dok su Norvežanke kao prave sportiskinje aplaudirale svojoj protinici.

Inače, ova 25-godišnjakinja je imala i debi iz snova na velikoj sceni jer je na prvom meču protiv Rumunije upisala čak 18 odbrana.

Iran je i taj susret izgubio ubjedljivo rezultatom 39:11 te će šansu za prolazak u drugu fazu takmičenja tražiti u duelu sa Kazahstanom.

Top Komentari

glupko
i ova ko muska izgleda... :(
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti