Ni oranica ne može da zaustavi Bayernovu mašineriju

Poveli golom Gnabryja

Ni oranica ne može da zaustavi Bayernovu mašineriju

E. Škorić

Sredinom sedmice igraju se utakmice 16. kola njemačke Bundeslige.

Kolo se otvara možda i najzanimljivijom utakmicom u kojoj je Stuttgart ugostio Bayern. Počelo je u 18:30 sati, ali igra se na užasnom terenu, što opet očito nije odmoglo Bavarcima.

Stvorili su dosta šansi, da bi u 40. minuti i poveli. Leroy Sane je odradio najveći dio posla, dodao lijevo do Sergea Gnabryja, koji postiže jako lijep gol.

Ono što trenera Juliana Nagelsmanna brine je upravo loš teren i mogućnost od povreda, a jedna se već dogodila i to u 27. minuti, zbog čega je Sane morao u igru umjesto povrijeđenog Kingsleyja Comana.

Bayer bi u slučaju pobjede drugoplasiranoj Borussiji Dortmund odmakao na devet bodova, s tim da Milioneri sutra dočekuju slabašni G. Furth.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Gol Gnabryja za 1:0 pogledajte na OVOM linku.



Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Daj manje vijesti o uefayernu i bayernligi.Ko prati ligu ako se unaprijed zna prvak.Pa hajte molim vas
4 6
Bronson94
Na tusnju je bolja oranica heh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi