Krunić u svom najvećem poroku: "Kod nas u Bosni i Srbiji je puno manje toga..."

Veznjak Milana i bh. reprezentativac

Krunić u svom najvećem poroku: "Kod nas u Bosni i Srbiji je puno manje toga..."

A. Čaušević

Nije tajna da se mnogi igrači promijene odlaskom u inostranstvo te počnu da praktikuju neke stvari koje do tada nisu imali običaj.

U razgovoru za Milan TV Rade Krunić je govorio o svom najvećem poroku, odnosno tetovažama kojih ima dosta na svom tijelu.

Odlični veznjak bh. reprezentaticije je kazao kako je prvu tetovažu izradio sa 20 godina i to kada je stigao u Italiju jer mu to ranije nisu dozvoljavali roditelji.

"Kod nas u Bosni i Srbiji je puno manje toga nego ovdje (u Italiji), ovdje ih skoro svi imaju. Nisam imao prijatelja s tetovažom. Inspirali su me igrači", rekao je rođeni Fočak.

Krunić je otkrio da na njega svaka tetovaža ima posebno značenje ta je postepeno tetovirao svoje tijelo. Među prvim koje je izradio su inicijali njegovih sestara Aleksandre i Milice.

Otkrio je da mu je bilo najteže izraditi tetovažu pravoslavne molitve 'Oče naš' koja je ispisana na ćirilici i izrađivana skoro tri sata.

Oglasi

No description available.

Na jednoj tetovaži se nalazi i ratnik koji moli ispred krsta koji kako podsjeća na period rata koji se početkom 90-ih godina desio u Bosni i Hercegovini.

Otac mu je savjetovao da ne pretjeruje s tetovažama na koje se se vremenom "navukao" te ih ima veliki broj na svom tijelu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kazao je da još uvijek ima planova za budućnost. Ostavio je prostor na jednom dijelu ruke za porodicu jer još uvijek nije oženjen i nema djece. Također ima želju da izradi i tetovažu nekog trofeja kojeg osvoji.

"U mislima imam i tetovažu o Milanu. Znam da svi govore kada dođu negdje da im je to bio san, ali meni stvarno jeste. Kada pričam o tome, pričam iz srca. Ovo su boje koje mi se oduvijek sviđaju i izradio sam ih prije nego što sam došao. To bi trebala biti moja sudbina", završio je Krunić.

Top Komentari

tip
Pa ne zove mu se zemlja Bosna i Srbija, nego Bosna i Hercegovina.
12 2
Mackintosh
Krunic srbenda
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi