Ljutiti Haaland stao pred kamere: "Klub me pritišće, moram ubrzo donijeti odluku"
Foto - Screenshot

Borussia ima jasan stav

Ljutiti Haaland stao pred kamere: "Klub me pritišće, moram ubrzo donijeti odluku"

M. Šljivak

Erling Haaland postigao je dva gola u pobjedi Borussije nad Freiburgom od 5:1.

Nakon ove utakmice norveški napadač stao je pred kamere i jasno je rukovodstvu tima iz Dortmunda poručio da je veoma ljut zbog ucjena koje dolaze iz kluba.

Čelnici Borussije žele da Haaland već sad donese odluku o novom klubu i to 21-godišnjem napadaču nikako nije po volji.

"Proteklih šest mjeseci nisam želio pričati o budućnosti iz poštovanja prema klubu. Ali, klub je počeo da me pritišće da donesem odluku. Ja samo želim igrati fudbal, ali oni me pritišću da sad donesem odluku o budućnosti. To znači da ću uskoro morati da odlučim", rekao je Haaland i dodao je:

"Kao što sam rekao, napravili su pritisak na mene, a ja sam šutio iz poštovanja prema klubu i navijačima, ali zbog tog pritiska će određene stvari morati da se dese. Žele odluku odmah".

Oglasi

"Ja ne bih volio donositi odluku sad. Usred smo teškog perioda i samo želim igrati fudbal. Trenutno to ne mogu", istakao je norveški napadač.

Haaland je u dresu Borussije odigrao 77 utakmica i postigao je 78 golova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interes za njegove usluge je naravno ogroman. Žele ga Real Madrid, Barcelona i Manchester City, a ime novog kluba saznat ćemo veoma brzo.

Kompletan posao oko dovođenja Haalanda koštat će preko 300 miliona eura, a 75 miliona pripast će Borussiji.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Treba se on još hl**** najest da dođe u Bajern, a Bajern ima tri put boljeg od njeg. Iz poštovanja prema Levandovskom ovaj nece zaigrat za Bajern sigurno narednih 3-4 godine
0 5
stranputica
Hajd čik reci Bayern :)
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi