Mbappe i Real Madrid postigli dogovor!

Stiže u kraljevski klub

Mbappe i Real Madrid postigli dogovor!

Endin Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe na kraju ove sezone će napustiti PSG.

Mbappe je odbio u nekoliko navrata da produži ugovor s Parižanima i jasno je poručio čelnicima kluba da želi novi izazov u svojoj karijeri i da će ih napustiti na kraju sezone.

PSG je ljetos imao mogućnost da Mbappea proda za čak 180 miliona eura koliko je nudio Real Madrid, ali su to odbili i odlučili zadržati Francuza iako su svjesni da će na kraju sezone otići besplatno.

Mbappe od početka januara ima pravo da pregovara s drugim klubovima, ali čini se da je od početka bilo jasno da on ide u Real Madrid.

Njemački Bild objavio je danas da su Mbappe i kraljevski klub već postigli dogovor i da on sigurno karijeru nastavlja u Španiji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Mbappe će biti jedan od najplaćenijih sportista na svijetu jer će godišnje u Real Madridu zarađivati čak 50 miliona eura.

Očekuje se da Real Madrid uskoro ozvaniči dogovor s Mbappeom i potvrdi da će francuski napadač od narednog ljeta karijeru nastaviti na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Dobrodosao u fasisticki klub.Imat ces svesrdnu pomoc sudija,penala koliko hoces.Samo odglumi prekrsaj penal sto posto.Var se nece koristiti.Dapace,var je tu da pomaze penal madridu.PLJUC
3 23
Klicko
Korak unazad u karijeri.Gdje ćeš iz super jakog PSG-a u real.Ah da vjerovatno ti treba pomoć sudija da bi uspio u životu kao što su mnogi koji su igrali za taj fašistički klub
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi