Iz Veleža obradovali navijače pred "generalku" protiv Posušja

Meč se igra u subotu

Iz Veleža obradovali navijače pred "generalku" protiv Posušja

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža vratili su se u Bosnu i Hercegovinu nakon što su odradili glavni dio priprema u Antaliji.

Rođeni se punom parom spremaju za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, a glavni dio priprema mostarski klub odradio je u Antaliji.

Velež je u Turskoj odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, te je Feđa Dudić vidio na koje igrače može da računa u nastavku sezone.

Do početka drugog dijela sezone ostalo je još desetak dana, a ovog vikenda će većina naših timova odigrati "generalku".

To važi i za Velež koji će posljednju provjeru pred nastavak sezone imati u subotu protiv ekipe Posušja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz mostarskog kluba su saopštili da će utakmica između Veleža i Posušja biti odigrana na stadionu Rođeni sa početkom u 14:30 sati, te su obradovali navijače porukom da će kapije stadiona biti otvorene i da je ulaz slobodan.

"Posljednju provjeru pred nastavak premijerligaške sezone Velež će imati u subotu, kad će se sastati s ekipom Posušja. Kapije stadiona 'Rođeni' bit će otvorene za sve koji žele pogledati 'generalku' Rođenih. Ispunjenim tribinama nakon dugo vremena nagradimo Rođene za dobre igre u pripremnim utakmicama", saopštili su iz Veleža.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
većina vas zna da navijam za Zrinjski...al pročitam većinu članaka na portalu pogotovo o klubovima iz naše lige...poštujem sve klubove i njihov napor da nešto naprave, naravno da neke simpatišem više neke manje kao i svi ostali...al nije mi jasno kako se šalite na ovakve komentare pa takvim likovima i jesen cilj da se založite... takve likove treba ignorirati, to je za njih najgora stvar.
4 0
rodjak
idemo Rodjeni napuniti Arenu Rodjeni i odmjeriti snage sa nasim komsijama/susjedima iz Zapadne Hercegovine. P.S.,pustite ovu budalu ,vidite da je zglajzo covjek skroz.Koliko mu je bijedan zivot vidi se po tome sto on svaki dan obidje sve vijesti o Velezu i on se tu na svaku mora puspasiti,zao mi covjeka da ima tako bjedan zivot.Ne znam kome normalnom bi to padalo na pamet bez obzira koliko god mrzio neki klub, to vise govori o njemu samom kako je i koliko bijedan.Idi care yebote lijeci se nisi dobar sekunde to ti je prijateljski savjet cccc
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi