Navijači Barcelone na brutalan način dočekali ulazak Dembelea na teren

Dobio žestoke zvižduke

Navijači Barcelone na brutalan način dočekali ulazak Dembelea na teren

Endin Čaušević

Barcelona igra trenutno na svom terenu protiv Napolija prvi meč šesnaestine finala Lige prvaka.

Napoli je uspio da povede na Camp Nou u 29. minuti kada je Zielinski uspio da zatrese mrežu katalonskog kluba.

Ipak, Barcelona se vratila u meč u 59. minuti. Sudija je svirao penal, a precizan s bijele tačke za 1:1 bio je Ferran Torres.

Šest minuta kasnije Xavi je napravio trostruku promjenu, a na teren je odlučio poslati i Osumanea Dembelea.

Francuz je dobio žestoke zvižduke od navijača Barcelone nakon što je odbio da produži ugovor i na ljeto će otići kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dembele je navukao na sebe gnjev i zbog činjenice da je i u januaru odbio da ga klub proda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...navijaci na baterije,zvizde sopstvenom igracu...i kako da on pruzi dobru partiju nakon ovoga...kakvi su to navijaci dovoljno pokazuje i to da ih ima 80 hiljada na tribinama,a ne cuju se cijelu utakmicu,sem kad treba zvizdati svom igracu...nikakva podrska ekipi,kao da su u pozoristu,umjesto da gori sve...
5 12
Thierry.Henry
Kad je usao,Bio agilniji i zivlji nego Torres auba i adama zajedno.Dobar igrac ,ima kvalitet..Samo steta Sto SA mozgom nije na cisto i Sto je 60% karijere povrijedjen..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi