Hrvatska ministrica ponosno pozirala s Jusufom Nurkićem, a bh. košarkaš joj donio i poklon

Oglasili se na Instagramu

Hrvatska ministrica ponosno pozirala s Jusufom Nurkićem, a bh. košarkaš joj donio i poklon

Endin Čaušević

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić All Star vikend iskoristio je za nekoliko dana odmora.

Nurkić ove sezone igra dosta dobro u dresu Portland Trail Blazersa, a u jeku sezone NBA lige sigurno mu je dobro došlo nekoliko dana odmora.

Bh. košarkaš je prije nekoliko dana objavio kako uživa na večeri s Tarikom Filipovićem kojem je poklonio i svoj dres, a danas bio u društvu hrvatske ministrice za turizam i sport Nikoline Brnjac.

Hrvatska ministrica je na Instagramu objavila fotografiju s Nurkićem i pokazala da je na poklon dobila i dres od bh. košarkaša.

"Ugodni košarkaški razgovori...S nekadašnjim igračem KK Cedevite, a danas košarkašem Portland Trail Blazersa, Jusufom Nurkićem", napisala je Nikolina Brnjac na Instagramu.

Istu fotografiju objavio je i Nurkić koji je poručio: "'Druži se s dobrim ljudima, bit ćeš kao oni', Hvala Nikolina Brnjac".

Top Komentari

DjerzelezAle
'Druži se s dobrim ljudima, bit ćeš kao oni' - članica *****ke HDZ stranke koja radi svim snagama da uništi BiH. Jusufe ne seri!
7 1
Goran86
Juka otresi je, zrela je.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi