Sprema se pakao za PSG!

U toku je mobilizacija

Sprema se pakao za PSG!

Admin Čaušević

Mobilizacija na stadionu Santiago Bernabeu. Rečenica je koja najbolje opisuje šta se posljednjih dana dešava na kultnom madridskom stadionu.

U Realu su pokrenuli logističku mašineriju da bi osigurali da lider Primere u revanš susretu Lige prvaka protiv PSG-a ima sve elemente na svojoj strani da izbaci goste iz Francuske.

Dok je Carlo Ancelotti zadužena za pripremu ekipe, klupski predstavnici u dogovoru sa arhitektima i iniženjima rade na povećanju kapaciteta za utakmicu koja se igra 9. marta.

Cilj je da se kapacitet poveća za 10.000 sjedećih mjesta te da na susretu Lige prvaka na tribinama bude između 62 i 65 hiljada gledatelja.

Kao što je poznato već neko vrijeme traju radovi na stadionu Santiago Bernabeu, a za susret 9. marta bi trebale biti osposobljenje najniže tribine koje trenutno nisu u funkciji.

U Realu su svjesni da će blizina navijača terenu atmosferu još više podgrijati i dati dodatni vjetar u leđa Ancelottijevim igračima te publiku vide kao 12. igrača u još jednoj velikoj evropskoj noći.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim toga dodatnih 10.000 na tribinama će donijeti i još veću zaradu. To je ono što posebno raduje Florentina Pereza.

Inače, nove tribine bi trebale biti otvorene još samo 20. marta kada na stadion Santiago Bernabeu dolazi Barcelona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Ispada Real da ih je 200 hiljada na tribinama.
2 8
Bulle
Ne mora da znači, ne treba otpisivat Real
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi