Ramosova rečenica koja je uvrijedila Pereza nakon koje je štoper odmah napustio Real

Pokušaj ucjene

Ramosova rečenica koja je uvrijedila Pereza nakon koje je štoper odmah napustio Real

Admin Čaušević

Sergio Ramos je u Real Madrid stigao 2007. godine za 27 miliona eura iz Seville, a otišao prošlog ljeta u PSG kao slobodan igrač. 

Tokom pregovora između Reala i Ramosa oko produženja saradanje u javnost su izlazile razne informacije, a nakon duže od pola godine poslije odlaska katalonski Sport je donio nove informacije.

Kada su pregovarali Ramos je na neki način ucijenio Florentina Pereza i jedna rečenica je prelila čašu i tiče se Gerarda Piquea, štopera Barcelone.

Baš kada su pregovori ulazili u posljednju fazu pojavila se informacija da Pique u Barceloni zarađuje 28 miliona eura što je bio povod Ramosu za ucjenu.

"Pique zarađuje toliko novca, zato želim isti iznos ili više", rečenica je kojom Ramos ucijenio Pereza na što na kraju prvi čovjek Reala nije pristao.

Nakon propalih pregovora dugogodišnji kapiten Los Blancosa je otišao u PSG gdje zarađuje 500.000 eura mjesečno nakon što se od njegove plate oduzmu svi porezi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pošto je 35-godišnjak do sada na terenu proveo svega 283 minute na pet nastupa može se reći da je već sada zaradio ogroman novac za vrijeme provedeno na terenu.

Inače, i sam Pique je prije nekoliko mjeseci demantovao visinu svoje plate te je javno otkrio da na godišnjem nivou zarađuje 4.6 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzACM
Mozemo pricati sta hocemo al Perez je pravi frajer takvi su ti uslovi hoces neces
8 1
Goran86
Perez je gospodin i svaka mu cast.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi