Žestoka i uzaludna reakcija Dudića - penala nije bilo

Trener domaćih dobio karton

Žestoka i uzaludna reakcija Dudića - penala nije bilo

Midhat Šljivak, foto: Admin Čaušević

Fudbaleri Veleža tražili su penal u 69. minuti meča, ali se sudija Antoni Bandić nije oglasio. 

Radović je centrirao s lijeve strane, loptu glavom spušta Ćosić, a ona u lice pogađa jednog igrača Tuzla Cityja. Domaći su tražili penal no nakon konsultacija s pomoćnikom Senadom Ibrišimbegovićem, Bandić je pokazao da se meč nastavi.

Prosteti domaćeg tima bili su zaista žestoki. Zbog njih je trener Feđa Dudić dobio žuti karton, a najviše je stradala jakna koju je trener domaćih bacio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, ponovljeni snimak pokazao je da penala zaista nije bilo i da je odluka sudija bila ispravna i da je fudbalera Cityja lopta pogodila u glavu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1601834469
Ma nemoguce da nije bilo penala… Vico lopov … kako to da niko ne voli jadnog Veleza
9 5
kondor11
Dudic seljacina ds cujemo sta ce danas da izvaljuje i kako da se pravda a imao je dobro guranje od sudija
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi