Određene sudije za revanš susret četvrtfinala Kupa BiH

Mečevi se igraju u srijedu

Određene sudije za revanš susret četvrtfinala Kupa BiH

Admin Čaušević

U srijedu će biti odigrana četiri revanš susreta četvrtfinala Kupa BiH. 

Prvi će na teren fudbaleri Slobode i Sarajeva, a odlučeno je da susret na stadionu Tušanj sudi Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Utakmica na stadionu Tušanj počinje u 14 sati, a Bordo tim iz prvog susreta ima rezultat 2:0.

U 14:30 će početi duel federalnih prvoligaša Igmana i Zvijezde. Glavni arbitar duela u Konjicu bit će Velimir Drinić iz Modriče.

Konjičani su dobili prvi meč s 0:1, ali je zbog neregularnog nastupa Azura Aljkanovića susret naknando registrovan sa službenih 0:3 pa je Igman već jednom nogom u polufinalu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U 16 sati će na teren Borac i Tuzla City. Banjalučani imaju 1:0 iz prvog duela, a pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora.

Posljednji susret igra se od 18:30 na stadionu Pecara. Velež brani 4:0 iz prvog duela protiv Širokog Brijega. Taj meč će suditi Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Top Komentari

starmac
Ha,ha,ha.Čuj BILBIJA.Za svaki slučaj VICE se osigurava.Ma dajte ljudi da ovu ligu ugasimo!
6 0
green_dragon
Odkud da Bilbija sudi Borcu????
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi