Gospodska izjava Jure Ivankovića!

Nakon poraza od Veleža

Gospodska izjava Jure Ivankovića!

Haris Zilić

Nakon poraza od Veleža rezultatom 1:0 na press konferenciji trener Širokog Brijega Jure Ivanković bio je potpuno iskren.

Gospodska izjava trenera Širokog vezano za sva dešavanja u večerašnjem derbiju.

"Bili smo dobri do crvenog kartona. Imali smo prilika, akcija, trebali smo voditi sa više golova razlike. Moji igrači su bili svjesni da nije bio crveni karton, stidili su se sudije. Nismo navikli da nam se bilo šta poklanja. Nakon toga užas od utakmice, pretvorili smo se u seljake, nabijali loptu, to nismo mi, nije ni Velež. Razočaran sam i tužan. Bolje da smo izgubili sa 4:0 nego ovako", rekao je Ivanković i dodao:

"Sve je bilo korektno do crvenog kartona i to je sve krenulo u drugom smjeru, mi ne znamo takve utakmice igrati, možda to može biti problem sa ljudske i moralne strane."

Top Komentari

Mostarac94
Svaka cast majstore kapa do poda
67 3
starmac
Pošteno do kraja!Da je više ovakvi trenera nešto bi se promjenilo.
54 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi