Nevjerovatno glup potez bh. reprezentativca glavna priča u Turskoj: Očekuje ga žestoka kazna

Rahmanović u centru pažnje

Nevjerovatno glup potez bh. reprezentativca glavna priča u Turskoj: Očekuje ga žestoka kazna

Endin Čaušević

Amar Rahmanović je zbog direktnog crvenog kartona obilježio današnji meč Rizespora i Konyaspora.

Rizespor je pred svojim navijačima pobijedio Konyaspor sa 2:1 i došao do tri boda, ali nakon utakmice turski mediji jedino bruje o potezu Rahmanovića koji je u 96. minuti dobio direktan crveni karton.

Rahmanović je današnju utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače, ali je šansu dobio u 83. minuti nakon što je Rizespor postigao pogodak za 2:1.

Međutim, u šestoj minuti nadoknade bh. reprezentativac je sve iznenadio svojim potezom. Nakon jednog prekršaja Rahmanović je burno reagovao jer je prišao sudiji blago ga odgurnuo, a tada mu je on pokazao direktan crveni karton.

To je dodatno iznerviralo Rahmanovića koji je nakon toga u potpunosti izgubio živce. Bh. veznjak je nasrnuo na sudiju, ali na svu sreću saigrači su uspjeli brzo da ga smire nakon čega je Rahmanović izašao s terena.

Javnost u Turskoj je iznenađena takvim potezom bh. reprezentativca koji je pretjerao svojom reakcijom, a kako pišu tamošnji mediji Rahmanovića sigurno očekuje žestoka kazna zbog takvog poteza.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pojedini turski mediji objavili su čak da Rahmanoviću prijeti ozbiljna suspenzija, te da će zbog današnjeg poteza propustiti ostatak sezone.

Sigurno je da će Rahmanović biti suspendovan zbog crvenog kartona i svoje ishitrene reakcije, ali još uvijek nema zvaničnih informacija kakva kazna očekuje bh. veznjaka i više će sigurno biti poznato u narednim danima.

Top Komentari

user1574859714
Navikao pitarcic u nasoj ligi gurati sudije pa konta moze to proci bilo gdje.
9 4
capslockenter
Seljačina klasična...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi