"Pi*ko jedna!"; Poznato zašto je isključen pomoćni trener HŠK Zrinjski

Salatović isključen u Banjoj Luci

"Pi*ko jedna!"; Poznato zašto je isključen pomoćni trener HŠK Zrinjski

Eldar Ganibegović

Borac i Zrinjski remizirali su danas u Banjoj Luci 1:1 u derbiju 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je stigao prvi u vodstvo nakon prelijepe akcije. Meleg je uposlio Ayaza, ovaj šalje povratni pas za Lukića koji pogađa za 1:0 u 17. minuti.

Nije se dugo čekalo na odgovor Zrinjskog, koji je u 25. minuti preko Jukića stigao do izjednačenja, koje im je u konačnici donijelo i bod.

Do kraja utakmice Zrinjski je bio mnogo bolja ekipa, imao više boljih napada, šansi, no do gola nije uspio, tim više što je sudac Zoran Grbić konstantno sjeckao igru, a nevjerovatna je statistika da je Zrinjski, iako je više napadao, napravio 22 faula, a Borac samo tri.

Također, kartonirani su samo gosti, a dvadesetak minuta prije kraja direktan crveni karton zaradio je pomoćnik Sergeja Jakirovića Marko Salatović.

Četvrti sudac Sabrija Topalović signalizirao je Zoranu Grbiću da pokaže crveni karton Salatoviću, što je ovaj i uradio.

U službenom izvještaju nakon utakmice navedeno je i zbog čeka je Salatović isključen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Salatović Marko (72; Nesportski se ponašao, kom prilikom je vređao četvrtog sudiju utakmice, gdje se istom više puta obratio riječima:" Pi*ko jedna".
Nakon isključenja prvi pomoćni trener korektno napustio granice terena za igru.)", stoji u izvještaju.

Opis nije dostupan.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
neserte uvijek su srbi guzili hrvate,u gotovo svakom sportu i prije a i sada, niste njihov nivo puno ste umisljeni bas u svemu,iako mi nije jasno zasto ste si umislili da ste srbi i hrvati,a obicni Bosancerosi sa kompeksom nize vridnosti ,
7 14
Mirsad1705
Nisam navijač svinjskog, naprotiv, ali ne mogu da ne primijetim, eto kao slučajno utakmicu sudio baš Grbić, eto kao slučajno samo 3 faula u toku 96 minuta???!!! Pretjerano i nestvarno, ali opet se pokazalo, najteže je igrati protiv sudija. A oni su u stanju uraditi svašta.
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti