Fukare upalile alarme, na sastanku se nije pojavio Šećerbegović

Nadaju se da opstanku u Premijer ligi

Fukare upalile alarme, na sastanku se nije pojavio Šećerbegović

Samir Mlaćo
Navijači Slobode raočarani su dešavanjima u i oko kluba.

Navijači Slobode raočarani su dešavanjima u klubu.

Sloboda je sada u borbi za opstanak, a danas je čeka važno gostovanje kod Posušja.

Nadaju se svi koji vole ovaj klub pozitivnom rezultatu, a popularne Fukare su izdale sapštenje u kojem su prozvale prvog čovjeka kluba Elmira Šećerbegovića.

Naime, Šećerbegović se nije pojavio na sastanku koji su organizovali, ali jeste član Upravnog odbora Nino Džambić.

“Održan je sastanak između člana upravnog odbora Nine Džambića i predstavnika navijačke skupine Fukare Tuzla 1987.

Oglasi

S obzirom da je na sastanak bio pozvan i predsjednik upravnog odbora Elmir Šećerbegović, on se nije pojavio i ne znamo razlog zašto!?

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj situaciji u klubu, igračima, platama i opstanku u Premijer ligi BiH.

Na sastanku smo članu upravnog odbora Nini Džambiću iznijeli svoje stavove i nezadovoljstvo stanja u klubu i da želimo da se neke od najspornijih tački riješi u što kraćem roku.

Član odbora Nino Džambić je iznosio tvrdnje kakve su bile na press konferenciji za novinare ( bez prisustva bilo kojeg igrača) koje su iznijeli on i Elmir Šećerbegović predsjednik upravnog odbora.

Zbog toga smo odlučili na kraju da napravimo sastanak zajedno sa članovima upravnog odbora i svim igračima na čelu sa predsjednikom Elmirom Šećerbegovićem, gdje ćemo na kraju nadamo se saznati cijelu istinu u ovoj priči oko kluba.

Zato do sljedeće sedmice i sljedećeg sastanka, želimo poslati poruku igračima za jako bitnu utakmicu u Posušju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoćemo srce na teren, igrajte za nas, za svu pravu raju koja je cijelo vrijeme uz vas!“, stoji u saopštenju Fukara putem njihove zvanične facebook stranice.

Sloboda je trenutno na osmom mjestu sa 25 osvojenih bodova. Leotar koji je u zoni koja vodi u niži rang ima 21 bod i danas dočekuje Široki Brijeg.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Idu li Fukare u Posušje danas da podrže Slobodu. Paradoksalno je svaljivati krivicu samo na upravu a oni nemaju muda dalje od Tuzle da podrže momke koji nose Slobodin dres
8 2
fukaraslana
Otjerati sve ove your z uprave sto sad koriste Slobodu da bi od Imamovica dobivali dozvole za svoje rabote . Sloboda se koristi na sve moguce nacine i cim vas provalimo nikada od tih sto vode Slobodu tkz spasioci ne udju na Tusanj
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi