Iz Maroka za Vahu stižu šokantne vijesti

Šta se sprema bh. stručnjaku?

Iz Maroka za Vahu stižu šokantne vijesti

Admin Čaušević

Pomalo nevjerovatne i šokantne vijesti stižu iz Maroka. 

Marokanski mediji su danas planirali vijest da se Halilhodžiću sprema otkaz i da će sve biti gotovo do kraja aprila.

Posljednjih sedmica popularni Vaha je kao na klackalici pošto sa sjevera Afrike iz dana u dan mijenjaju mišeljenja.

Prvobitno se spominjalo da će Halilhodžić ostati bez posla, nakon toga se situacija smirila, međutim sada se opet špekuliše o otkazu.

Portal Lione de Atlas donosi vijest da su u FS Maroka već odlučili da raskinu saradanju s najboljim bh. trenerom te će mu tu vijest saopštiti kad on doputuje u Maroko.

Prema nekim informacijama bh. treneru se otkaz može uručiti samo u njegovom prisustvu i zbog toga se čeka njegov dolazak u zemlju.

Spominje se da će Vahi otkaz gotovo pa sigurno biti uručun prije 1. maja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Predsjednik tamošnjeg Saveza Fouzi Lekjaa je nedavno izjavio da će najveće zvijezde Maroka igratu na Mundijalu u Kataru te da nema nedodirljivih.

Podsjećanja radi, Halilhodžić je ranije zbog nediscipline otpisao neke od najboljih igrača Maroka. Činilo se da su se ti odnosi izgladili, ali ipak izgleda da to nije slučaj.

Top Komentari

starmac
Neka odriješi Vice kesu i neka plati VAHU.Dosta su uzimali za sebe,pa sad neka daju pare stručnjaku.
8 0
Mowzilla
Taman da se odmori do Septembra pa da aBd preuzme nas, utopija...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti